top of page

Kvalitet er nr.1 for oss!
SINTEF prefabrikkerte element- og modulhus. Ofte Stilte Spørsmål

Å eie et moderne hjem som er varmt, innbydende og raskt å bygge, er en universell ønskedrøm. I dagens tidsalder er det avgjørende å også ha et bærekraftig hjem som ikke bare er kostnadseffektivt, men også i stand til å imøtekomme fremtidens behov. Så når man står foran oppgaven med å realisere drømmen om sitt eget hjem, oppstår det første spørsmålet naturlig - hvilke materialer og teknologier bør man benytte seg av?

I teorien kan hovedmaterialene for bygging av et hjem være mange - fra murstein og betongblokker til trekonstruksjoner, prefabrikkerte strukturer og monolittisk armert betong, og flere andre alternativer.

Derfor ønsker vi å introdusere en av de mest optimale løsningene for moderne husbygging: bruk av prefabrikkerte treramme-konstruksjoner. Denne metoden kombinerer avansert teknologi med bærekraftige materialer, og resultatet er et hjem som er både moderne og miljøvennlig

Hvorfor BYGGNOR og SINTEF?


Vi er din kompetente kunnskapskilde! Vår produksjon er grundig verifisert av Sintef – en uavhengig organisasjon som dedikerer seg til forskning på innovative løsninger for komplekse prosjekter. Vår teknologi gir kostnadseffektive og løsninger av høy kvalitet. Vi tar fullt ansvar for hele prosjektets livssyklus – fra kostnadsstyring og byggeledelse til prosjektadministrasjon og anleggsdrift. Med våre modulhus, tilgjengelig gjennom Byggnor, presenterer vi en helhetlig ferdighusløsning som både sparer tid og penger.

 

Hva er  de største fordelene med våre hus?

  • Konkurransedyktig pris

  • Energieffektivitet og lave kostnader

  • Kort byggetid 

  • Mindre avfall ved produksjon og lav innvirkning på miljøet gjennom hele husets livssyklus

  • Høy kvalitet og nøyaktighet

  • Mange unike designløsninger

 

Hva er forskjellen mellom prefabrikkerte moduler og elementer?

 

Våre nøkkelferdige moduler produseres i store moduler på fabrikken, med vinduer og døråpninger, nøkkelferdig med ventilasjon, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid og til og med møbler om du velger det. Etter produksjon i fabrikk fraktes modulene til byggeplassen og monteres på et fundament som allerede står ferdig. Lossing av moduler utføres av en  mobilkran, og ved elementer kan mindre kraner brukes. 

 

Argumentet for disse løsningene er solid, men enkelte utfordringer må tas i betraktning. Dimensjonsbegrensninger ved transport og fremkommelig vei er nødvendig.

bottom of page