top of page
Utsikt126: Allsidig Funksjonalitet på Ett Plan med Egen Utleieleilighet

Introduserer: Utsikt126 – Funksjonell Eleganse med Overbygd Terrasse og Utleieleilighet

Utsikt126 er mer enn bare en modell – det er en visjon om moderne livsstil og praktisk funksjonalitet. Med nøye utvalgte detaljer og tankefullt design, er denne modellen skapt for å harmonisere med dagens krav til komfort og estetikk.

Slående overbygd terrasse: Velkommen til en ny dimensjon av utendørs liv. Den overbygde terrassen gir deg en beskyttet og innbydende utendørs plass. Enten det er for morgenkaffen eller kveldsunderholdning, gir denne terrassen deg muligheten til å nyte frisk luft og natur hele året.

Stort hovedsoverom med walk-in closet: Nyt en avslappende tilflukt i ditt eget hovedsoverom, komplett med en romslig walk-in closet. Her er det lagringsplass til å organisere hverdagens antrekk og samtidig holde ditt private rom ryddig og elegant.

Åpen stue/kjøkkenløsning: Utsikt126 er designet for å fremme samhørighet og interaksjon. Den åpne stue/kjøkkenløsningen gir deg et hjerte i hjemmet som er ideelt for sosiale sammenkomster og familieaktiviteter. Uansett om du tilbereder deilige måltider eller deler kvalitetstid, er denne plassen perfekt for å bringe folk sammen.

Storslått bad med moderne stil: Det romslige baderommet utstråler moderne eleganse og gir deg et avslappende tilfluktssted. Med nøye utvalgte detaljer og optimal bruk av plass, er dette badet en oase av ro og velvære.

Utleieleilighet: Utsikt126 tar også hensyn til behovet for fleksibilitet. Den innebygde utleieleiligheten gir deg muligheten til å dele din plass med andre eller generere ekstra inntekt. Med egen inngang og nødvendige fasiliteter, gir denne leiligheten deg en allsidig løsning som kan tilpasses dine behov.

Utsikt126 er mer enn bare et hus – det er et hjem skapt for å reflektere din livsstil. Med overbygd terrasse, moderne bekvemmeligheter, og rom for å tilpasse plassen etter dine ønsker, gir Utsikt126 deg en mulighet til å leve livet på dine egne vilkår.

bottom of page