top of page
Ametyst: Eleganse i Moderne Design - 175 m² med Raffinerte Linjer

- Oppdag Ametyst: En Eksklusiv Oase med Valgmuligheter

Velkommen til Ametyst, hvor moderne estetikk møter funksjonalitet i en uovertruffen kombinasjon. Med en variasjon av tre eller fire soverom, gir Ametyst deg muligheten til å skape din ideelle plass, perfekt skreddersydd etter dine ønsker og behov.

Den åpne og luftige planløsningen skaper en inviterende atmosfære, sømløst knytter kjøkken og stue sammen. Med rikelig med plass til matlaging, lagring og servering, er Ametyst kjøkkenet en lekegrind for kulinariske eventyr og hyggelige sammenkomster.

Ametyst gir deg også valget mellom tre eller fire soverom, og tilbyr en rolig og privat oase i andre etasje. Uansett om du foretrekker å ha ekstra rom for familien, gjester eller ditt eget hjemmekontor, tilpasses hvert rom for maksimal komfort.

For de som setter pris på ekstra luksus, kan Ametyst også inkludere en innbydende badstue – et sted hvor du kan slappe av og lade opp.

Er et romslig hovedsoverom med overdådig garderobeplass på ønskelisten din? Utforsk våre forhåndstegnede løsninger som gir deg muligheten til å skape den perfekte retretten.

Med Ametyst blir boligdrømmene dine en realitet, med en palett av muligheter for å forme din perfekte tilværelse.

bottom of page