top of page
Lykkebo 46: Moderne Mikrohus med 2 Soverom og Smart Plassutnyttelse

Opplev Sjarmen i Kompakt Boende med Åpen Planløsning og To Hemser

Lykkebo 46 er det ultimative mikrohuset som kombinerer moderne design med funksjonalitet på en imponerende måte. Med to koselige soverom, en åpen kjøkken- og stueløsning samt to romslige hemser, tilbyr dette kompakte hjemmet en unik mulighet til å omfavne en enklere og mer bærekraftig livsstil.

Dette mikrohuset er skapt med smart plassutnyttelse i tankene. Hver kvadratmeter er nøye planlagt for å maksimere komforten og beboeropplevelsen. Den åpne kjøkken- og stueløsningen skaper en innbydende atmosfære for familiemåltider og samvær med venner, mens de to soverommene gir privatliv og ro. De to hemseområdene gir ekstra allsidighet - bruk dem som ekstra soverom, arbeidsområder eller lagringsplass etter dine behov.

Lykkebo 46 er også en del av den voksende trenden med bærekraftig boende. Dette lille huset er energieffektivt og bygget med materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot miljøet. Det gir deg muligheten til å redusere ditt karbonavtrykk samtidig som du nyter en komfortabel og moderne livsstil.

Enten du er en minimalistisk entusiast, en småbarnsfamilie som ønsker en koselig oase, eller en person som søker etter et hjem med smarte løsninger, vil Lykkebo 46 appellere til deg. Dette mikrohuset gir deg muligheten til å forenkle livet ditt, fokusere på det som virkelig betyr noe, og nyte den store gleden ved kompakt boende.

Velkommen til Lykkebo 46, der sjarmen i det lille møter den moderne livsstilen på en unik måte.

Boligen leveres med høy kvalitet og bygges etter TEK17 og er godkjent til bruk som permanent bolig.

Boligen er SINTEF-godkjent.

Meget godt isolert, ferdig malt kledning og 3-lags vinduer sikrer en behaglig og problemfri hverdag.

 

1.etg :

  • Entre med plass til garderobeskap. Ytterdør klargjort for kodelås om ønskelig. Parkett på gulv og beiset panel på vegger og tak.

  • Bad med varme i gulv, eksklusivt vinylbelegg på gulv og Berry Alloc Baderomsplater på vegg. Dusj med innfellbare dusjvegger som øker bruksflate når dusjen ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, baderomsinnredning og speil. Vegghengt wc og mulighet for håndkletørker.

  • Kjøkken leveres av IKEA med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, ventilator og kombi kjøl/frys. Mulighet for tilvalg på skap, fronter, benkeplate og hvitevarer.

  • Hems 1 ligger over bad/entre og gir mulighet for 6 kvm med oppbevaringsplass

  • Stue/kjøkken har parkett på gulv, beiset panel på vegg og tak, 3,7M takhøyde, varmepumpe, og meget stor skyvedør med utgang til hage

  • Soverom 1 har plass til inntil 180cm bred dobbeltseng, store vindusflater med åpningsvindu

  • Soverom 2 har plass til inntil 120cm bred seng, store vindusflater med åpningsvindu. Rommet kan leveres med smartseng med inntil 2 sengeplasser kombinert med skrivebord

  • Hems 2 ligger over soverommene og er på hele 10 kvm gulvflate. Her kan man etablere ett ekstra soverom eller andre type rom man har behov for. Hemsen har takvindu som gir masse naturlig lys

bottom of page